Nieuwbouw & renovatie

Lauranne Claes en Evelyn Staessens vormen samen het jong en dynamische duo achter VELOR architecten. Het bureau focust zich op residentiële woningbouw waarbij totaalprojecten worden uitgewerkt voor nieuwbouw en renovatie, tot in het interieur. Met een ‘to the point’ aanpak streven we naar een functionele vormgeving op plan en in de ruimte. Door een strakke uitlijning en warme inrichting wordt een perfecte balans gecreëerd tussen licht, ruimte en comfort.

All in one architectuur

Architectuur evolueert sterk doorheen de jaren. Hedendaagse architectuur draait niet langer alleen maar rond het esthetische aspect. Er zijn verschillende bijkomende factoren zoals duurzaamheid, EPB, en technieken die eveneens in rekening moeten worden gebracht. Vind in VELOR architecten je ideale partner om een esthetisch en functioneel antwoord te bieden op alle randvoorwaarden waarbij optimaal leefcomfort van de gebruiker centraal staat. Laat ons u begeleiden in het realiseren van uw droomproject, vanaf de buitenkant tot binnen in de kleinste details.

Vooruitstrevende Virtual Reality

Als vooruitstrevend architectenbureau spelen we in op de nieuwste technologieën. Ieder ontwerp wordt tot in detail uitgewerkt op basis van renders, 3D modellen en virtual reality. Met deze moderne aanpak krijgt u de mogelijkheid om met een VR-bril doorheen uw eigen droomwoning te wandelen nog voor de bouwwerken zijn gestart.