Een hartverwarmende thuis

VELOR architecten, opgericht door bezielers Lauranne Claes en Evelyn Staessens, legt zich toe op de architectuur en het interieur van uw woning met het oog op een gezellig resultaat dat subtiele luxe uitstraalt.

Zowel bij nieuwbouw als renovatie streven we gedurende het hele bouwproces naar een totale ontzorging van u als bouwheer met als resultaat een doordachte woning die de levenskwaliteit van de bewoners zal verbeteren.

“Wij streven naar een hartverwarmende thuis waar u volledig tot rust kunnen komen. Dit doen we door te luisteren naar uw wensen, dromen en verwachtingen. Deze gieten we in een hedendaagse vormgeving en kleden we aan met een warme en gezellige uitstraling. Het is een wisselwerking tussen functionaliteit, schoonheid en het gebruik van doordachte en sfeervolle materialen”

Ieder project wordt met zin voor perfectie, passie, authenticiteit en grondige kennis van zaken ontworpen en gerealiseerd. Tijdens het volledige bouwproces zijn wij jouw vertrouwenspersoon, je partner, je expert. Altijd eerlijk en integer, altijd dichtbij.

Ongeëvenaard wooncomfort

Onze stijl typeert zich in een strakke hedendaagse belijning gecombineerd met een warme afwerking. Wooncomfort, luxe en een verzorgde detaillering staan hierbij centraal.

Ongeëvenaard wooncomfort wordt gecreëerd dankzij een optimale ruimtebeleving binnenin een woning met veel natuurlijk licht. Aan de hand van doordachte circulatie wordt gezocht naar een ruimtelijke logica om het dagelijkse leven nog gemakkelijker te maken. Sterke zichtlijnen naar tuin en omgeving zorgen voor de perfecte connectie tussen binnen en buiten. Dit alles doen we uiteraard met de nodige aandacht voor de huidige energie eisen en de garantie op een gezond binnenklimaat. 

Vooruitstrevende Virtual Reality

Als vooruitstrevend architectenbureau spelen we in op de laatste nieuwe technologieën. Aanvullend op een 2D plannenset wordt ieder project volledig uitgewerkt in een realistisch 3D-model. 

Loop door je woning nog voor deze gebouwd is! 

Met behulp van een 3D-bril krijgt u de kans uw nieuwe woning tot in detail te ontdekken. Ervaar hoe het écht is om hier te wonen alvorens deze effectief gerealiseerd is. Voor het eerst krijg ook jij een levendig beeld van de getekende plannen van zowel exterieur en interieur!